Tilgang til Identity Safe-menyen

I Identity Safe-menyen på Norton-verktøylinjen kan du vise og styre påloggingsinfo, identitetskort og merknader du har lagret.

Du kan også få tilgang til kategorien Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger ved å bruke Identity Safe -menyen

I tillegg kan du gjøre følgende:

• Navigere til en hvilken som helst webside som du har lagret påloggingsinfo for.

• Sende tilbakemelding om din erfaring med Identity Safe.

• Eksportere Identity Safe-data.

• Importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte eller fra den eksterne profilen.

Når du besøker en webside med påloggingsalternativer uten å ha satt opp Identity Safe, vises en menylinje i Norton-verktøylinjen. Du kan bruke alternativet Konfigurer i menylinjen til å sette opp Identity Safe.

Med Identity Safe-menyen kan du se påloggingsinfo som du har lagret selv etter at produktet utløper. Du kan bruke dette alternativet til å fylle ut påloggingsinformasjonen automatisk for den lagrede påloggingsinformasjonen. Fordi Beskyttelse mot nettfisking deaktiveres når produktet utløper, anbefales det at du ikke fyller ut påloggingsinfo automatisk. I tillegg kan du vise vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse. Du kan imidlertid ikke vise, bruke eller konfigurere alle funksjonene i Innstillinger for identitetsbeskyttelse etter at Norton 360 Online er utløpt.

For å få tilgang til påloggingsinfo fra menyen Identity Safe

1. Start nettleseren.

2. Velg et av følgende fra Norton-verktøylinjen, på Identity Safe -menyen:

Slå sammen eksterne data (Stasjon:\)

Her kan du slå sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen som du har opprettet, fra tidligere versjoner av Norton 360 Online.

Dette alternativet vises bare i Identity Safe -menyen når du kobler til en ekstern stasjon med en ekstern profil.

Slutt å ignorere denne siden

Du kan velge dette alternativet hvis du ønsker automatisk utfylling av påloggingsinformasjonen på gjeldende webside.

Dette alternativet vises bare i Identity Safe -menyen hvis du velger Ignorer denne siden under Alternativer.

Nylige pålogginger

Med denne funksjonen kan du se listen over påloggingsinfo som du nylig har brukt på den datamaskinen.

Du kan bare vise de siste fem påloggingene du har brukt.

Alle pålogginger

Med denne funksjonen kan du se listen over all påloggingsinformasjon du har lagret i Identity Safe.

Alternativer

Med denne funksjonen kan du se de ulike alternativene som er tilgjengelig i Identity Safe.

Velg mellom følgende alternativer:

• Redigere påloggingsinfo

Åpner vinduet Redigere påloggingsinfo.

• Redigere identitetskort

Åpner vinduet Redigere identitetskort.

• Redigere merknader

Åpner vinduet Redigere merknader.

• Innstillinger

Åpner delen Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger.

• Eksporter

Åpner vinduet Eksporter Identity Safe-data.

• Importer

Åpner vinduet Importer Identity Safe-data.

• Ignorer denne siden

Du kan velge dette alternativet hvis du ikke ønsker automatisk utfylling av påloggingsinformasjonen på gjeldende webside.

Rapportere problem

Åpner webområdet Norton Feedback.

Du kan sende inn tilbakemeldinger om dine erfaringer med Identity Safe. Du kan også sende inn problemer med Identity Safe som du har støtt på. Du kan velge fra listen over problemer, eller beskrive problemet ditt.

Fyll ut påloggingsfeltene

Her kan du se påloggingsinformasjonen du har lagret for webområdet.

Fyll ut med identitetskort

Her kan du bruke et kort mens du befinner deg på en webside som har skjemaer. Alternativet viser kortene du har lagret som du kan velge det du vil bruke til å fylle ut skjemaet med fra.

Alternativet vises bare når du er på webområder som har skjemaer.

Logg på Identity Safe / Logg av Identity Safe

Her kan du logge deg av eller på Identity Safe.

Du bør logge deg av Identity Safe når du ikke er i nærheten av datamaskinen for å sikre Identity Safe-dataene dine.

Om Norton-verktøylinjen

Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v36661844_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011