Gjenopprette filer med Norton 360 Online Autokjør gjenoppretting

Autokjør gjenoppretting i Norton 360 Online hjelper deg med å gjenopprette filer som er sikkerhetskopiert på en optisk plate. Du kan bruke denne funksjonen hvis du vil gjenopprette sikkerhetskopierte filer til en datamaskin som Norton 360 Online ikke er installert på.

Du kan gjenopprette sikkerhetskopierte filer til deres opprinnelige plassering eller til en plassering du velger selv. Du kan også bruke alternativet Start Norton 360 Online i vinduet Ekstern gjenoppretting hvis du vil åpne hovedvinduet i Norton 360 Online. Du må ha Norton 360 Online versjon 3.0 eller nyere på datamaskinen for å kunne åpne Norton 360 Online.

Slik gjenoppretter du filer med Norton 360 Online Autokjør gjenoppretting

1. Sett inn en optisk plate som inneholder de sikkerhetskopierte filene.

2. Klikk på ikonet ARestore for å starte den automatiske gjenopprettingsfunksjonen.

Dersom alternativet Windows AutoPlay er deaktivert, går du til den optiske disken med sikkerhetskopien på, og dobbeltklikker på ARestore -ikonet for å starte den automatiske gjenopprettingsfunksjonen.

3. I vinduet Ekstern gjenoppretting klikker du på Velg filer som skal gjenopprettes.

4. Klikk på en filkategori du vil gjenopprette filer fra i vinduet som vises, i ruten til venstre under Kategori.

5. I høyre rute merker du av ved filene du vil gjenopprette.

Hvis du vil gjenopprette alle filene, klikker du på Alle filtyper til høyre under Kategori, og merker av i avmerkingsboksen du finner i toppteksten i nærheten av Sikkerhetskopi-element.

6. Under Gjenopprett til gjør du ett av følgende:

• Opprinnelig plassering

Velg dette alternativet hvis du vil gjenopprette filene til den opprinnelige plasseringen.

• Egendefinert plassering

Velg dette alternativet hvis du vil gjenopprette filene til en ny plassering. Som standard gjenoppretter automatisk kjøring filene du velger, til C:\Gjenopprettede filer\.

7. Klikk på Gjenopprett valgte.

8. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen av filene.

Om Norton 360 Online, Autokjør gjenoppretting

Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Velge en målplassering for gjenoppretting

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v29695660_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011