Gjenopprette filer med Norton Business Suite Autokjør gjenoppretting

Autokjør gjenoppretting i Norton Business Suite hjelper deg med å gjenopprette filer som er sikkerhetskopiert på en optisk plate. Du kan bruke denne funksjonen hvis du vil gjenopprette sikkerhetskopierte filer til en datamaskin som Norton Business Suite ikke er installert på.

Du kan gjenopprette sikkerhetskopierte filer til deres opprinnelige plassering eller til en plassering du velger selv. Du kan også bruke alternativet Start Norton Business Suite i vinduet Ekstern gjenoppretting hvis du vil åpne hovedvinduet i Norton Business Suite. Du må ha Norton Business Suite versjon 3.0 eller nyere på datamaskinen for å kunne åpne Norton Business Suite.

Slik gjenoppretter du filer med Norton Business Suite Autokjør gjenoppretting

1. Sett inn en optisk plate som inneholder de sikkerhetskopierte filene.

2. Klikk på ikonet ARestore for å starte den automatiske gjenopprettingsfunksjonen.

Dersom alternativet Windows AutoPlay er deaktivert, går du til den optiske disken med sikkerhetskopien på, og dobbeltklikker på ARestore -ikonet for å starte den automatiske gjenopprettingsfunksjonen.

3. I vinduet Ekstern gjenoppretting klikker du på Velg filer som skal gjenopprettes.

4. Klikk på en filkategori du vil gjenopprette filer fra, i vinduet som vises, i ruten til venstre under Filtrer etter.

5. I høyre rute merker du av ved filene du vil gjenopprette.

Hvis du vil gjenopprette alle filene, klikker du på Alle filtyper til høyre under Filtrer etter, og merker av i avmerkingsboksen du finner i toppteksten i nærheten av Sikkerhetskopi-element.

6. Under Gjenopprett til gjør du ett av følgende:

• Opprinnelig plassering

Velg dette alternativet hvis du vil gjenopprette filene til den opprinnelige plasseringen.

• Egendefinert plassering

Velg dette alternativet hvis du vil gjenopprette filene til en ny plassering. Som standard gjenoppretter automatisk kjøring filene du velger, til C:\Gjenopprettede filer\.

7. Klikk på Gjenopprett valgte.

8. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen av filene.

Om Norton Business Suite, Autokjør gjenoppretting

Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Velge en målplassering for gjenoppretting

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v29695660_N360_Business_CC_2014_no_no