Identitetskort

Med Identity Safe kan du redigere eller kopiere kort du har laget. Men du må låse opp et passordbeskyttet kort for å kunne redigere eller kopiere det.

Du bruker følgende kategorier til å redigere eller kopiere kort du har laget:

Generelt

Du kan oppgi informasjon, som kortnavn, navn, kjønn og fødselsdato. Du kan også definere et passord og gi kortet ekstra sikkerhet.

Når du oppretter et kort, settes kortets region til standardområdet for brukeren. Hvis du går til en nettside utenfor standardområdet og bruker kortet i skjemaet på den nettsiden, fylles feltene kanskje ut feil. Eksempel: Kortet ditt har USA som standardområde, men du er på en fransk nettside. I dette tilfellet må du bruke kortet med Frankrike som område når du skal fylle ut nettskjemaet.

Kontakt

Du kan angi kontaktinformasjonen i denne kategorien. Kontaktinformasjon omfatter e-postadresse, postadresse og telefonnumre.

Kredittkort

Du kan angi kredittkortinformasjonen i denne kategorien. Du kan angi standard kredittkortinformasjon, som korttype, utløpsdato og kortnummer. Det er ikke mulig å oppgi kredittkortnumre som har mer enn 16 sifre.

Av sikkerhetsmessige årsaker viser ikke Identity Safe hele kredittkortnummeret. Det er bare de fire siste sifrene som vises.

Om Lommebok

Håndtere lommebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v29131300_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013