Administrere sikkerhetskopisett - Filer som er inkludert i sikkerhetskopisettet

I dette vinduet ser du en forhåndsvisning av filene du vil ta med i et sikkerhetskopisett. I dette vinduet ser du alle filene du vil ta med i et sikkerhetskopisett. Du kan se detaljer som total filstørrelse og antall filer. Du får se informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Bruk Søk -alternativet dersom du vil søke etter bestemte filer i settet. Du kan søke etter filer ved å skrive inn navn, deler av navn eller filtype. Du kan også bruke jokertegn, som asterisk (*), til å søke etter filer.

Du kan klikke på de ulike kategoriene under Filtrer etter, og se filene i sikkerhetskopisettet som tilhører valgt kategori.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

I dette vinduet ser du alle filene du vil ta med i et sikkerhetskopisett. De vises i en tabell, sammen med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle tilgjengelige filer i filkategorien som tilhører sikkerhetskopisettet du har valgt

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver av filene i filkategoriene som tilhører sikkerhetskopisettet du har valgt

Hvis du ikke ser hele mappebanen til en fil, kan du plassere markøren over elementet for å vise den.

Legge filer og mapper til et sikkerhetskopisett

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Om sikkerhetskopisett

Sikkerhetskopiere filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v29131286_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/10/2011