Trygg surfing

Identitetstyver bruker ofte bedragerske webområder til å prøve å lure deg til å oppgi personlige opplysninger. Disse områdene kan være kamuflert som handlesider eller sider for økonomiske transaksjoner. Norton 360 Online hjelper til å sikre deg mot identitetstyveri ved å verifisere webområdene du besøker.

Med Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web i Norton 360 Online kan du surfe på Internett og utføre transaksjoner på nett trygt og sikkert.

Når du installerer Norton 360 Online, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Chrome og Firefox. Norton 360 Online beskytter nettleserne når du slår på alternativene under Trygg surfing.

Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er de to alternativene som er tilgjengelige under Trygg surfing, og disse alternativene er på som standard. Beskyttelsen mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivåene på webområdene du besøker, og viser resultatene i popup-vinduet Norton områdesikkerhet. Norton Safe Web bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat.

Du kan slå av nettfiskingsfunksjonen og Norton Safe Web -funksjonen i alternativet Trygg surfing under Identitetsbeskyttelse i Innstillinger -vinduet. Hvis du slår av kun beskyttelsen mot nettfisking, beskytter Norton 360 Online deg fortsatt mot Internett-baserte trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Norton Safe Web gjennomsøker webområdene du besøker og viser popup-vinduet Norton Områdesikkerhet, selv når Beskyttelse mot nettfisking er slått av.

Når du slår av både Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, viser Norton 360 Online statusen til alle webområder du besøker som Side ikke analysert. Du kan fortsette med å søke på Internett, men Norton 360 Online slutter å gjennomsøke og kontrollere om webområdene du besøker er svindlerske.

Om Trygg surfing

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26540171_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/09/2011