Trygg surfing

Identitetstyver bruker ofte svindelnettsteder til å prøve å lure deg til å oppgi personlige opplysninger. Disse områdene kan være kamuflert som handlesider eller sider for økonomiske transaksjoner. Norton Business Suite hjelper til å sikre deg mot identitetstyveri ved å verifisere nettstedene du besøker.

Med Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web i Norton Business Suite kan du surfe på Internett og utføre transaksjoner på nett trygt og sikkert.

Når du installerer Norton Business Suite, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Chrome og Firefox. Norton Business Suite beskytter nettleserne når du slår på alternativene under Trygg surfing.

Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er de to alternativene som er tilgjengelige under Trygg surfing, og disse alternativene er på som standard.

Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og viser resultatene i popup-vinduet Områdesikkerhet. Norton Safe Web bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat.

Du kan slå av nettfiskingsfunksjonen og Norton Safe Web -funksjonen i alternativet Trygg surfing under Identitetsbeskyttelse i Innstillinger -vinduet. Hvis du slår av kun beskyttelsen mot nettfisking, beskytter Norton Business Suite deg fortsatt mot Internett-baserte trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Norton Safe Web gjennomsøker nettsidene du besøker, og viser popup-vinduet Områdesikkerhet selv når Beskyttelse mot nettfisking er slått av.

Når du slår av både Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, viser Norton Business Suite statusen til nettsteder du besøker som Side ikke analysert. Du kan fortsette med nettsurfingen, men Norton Business Suite slutter å gjennomsøke og kontrollere om nettsidene du besøker, er bedragerske.

Om Trygg surfing

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26540171_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013