Om Trygg surfing

Trygg surfing består av funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web. Beskyttelsen mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivåene på webområdene du besøker, og viser resultatene i popup-vinduet Norton områdesikkerhet. Norton Safe Web bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat.

Når du installerer Norton 360 Online, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Firefox og Chrome. Norton 360 Online beskytter nettleserne når du slår på Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web i delen Trygg surfing under Identity Safe i vinduet Innstillinger for Norton 360 Online.

Funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web støttes av nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Når du slår av Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, kan det hende at Identity Safe fylle ut bedragerske webområder med personopplysningene dine automatisk. Symantec anbefaler at du ikke surfer på nettet når Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er slått av.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26540160_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011