Om Trygg surfing

Trygg surfing består av funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web. Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og viser resultatene i popup-vinduet Områdesikkerhet. Norton Safe Web gir deg et trygt søkemiljø på Internett ved å vise nettstedrangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat.

Når du installerer Norton Business Suite, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Firefox og Chrome. Norton Business Suite beskytter nettleserne når alternativene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er slått på. Disse alternativene er tilgjengelige i delen Trygg surfing under alternativet Identity Safe i vinduet Innstillinger i Norton Business Suite.

Alternativene for Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er aktivert som standard.

Symantec anbefaler at du lar funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web være aktivert hele tiden, slik at du er beskyttet mot skadelige nettsteder.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26540160_N360_Business_CC_2014_no_no