Trussel oppdaget

Vinduet Trussel oppdaget vises hvis du gjør ett av følgende:

• Kjører eller installerer en utrygg fil på datamaskinen når Vis rapport ved åpning av filer er satt til Ikke bevist.

• Kjører eller installerer en utrygg fil på datamaskinen når Vis rapport ved åpning av filer er satt til Alltid.

I vinduet kan du se detaljer om risikoelementet, som navn og adresse til kilden filen ble lastet ned fra. Du får også informasjon om klareringsnivå og bruk av filen i fellesskapet.

I vinduet Trussel oppdaget kan du også velge en handling du vil utføre på filen. Velg mellom følgende alternativer:

Gjenopprett denne filen

Gjenoppretter sikkerhetsrisikofilen fra isolasjonen til datamaskinen

Fjern denne filen fra loggen

Fjerner sikkerhetsrisikofilen fra sikkerhetsloggen

Send til Symantec

Sender sikkerhetsrisikofilen til Symantec

I noen tilfeller identifiserer kanskje ikke Norton Business Suite et element som en sikkerhetsrisiko, men du mistenker likevel at elementet er infisert. I slike tilfeller kan du bruke dette alternativet til å sende elementet inn til Symantec for videre analyse.

I tillegg til disse alternativene, kan du bruke koblingen Flere detaljer nederst på siden til å vise detaljert informasjon om sikkerhetsrisikoen.

Om Download Insight

Slå Informasjon om nedlasting av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26448521_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013