Importere påloggingsinfo

Du kan importere den påloggingsinfoen du har lagret i Internet Explorer, til Identity Safe. Når du har satt opp Identity Safe-hvelv, vises vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført.

Du kan bruke dette vinduet til å importere din påloggingsinfo. Den importerte påloggingsinformasjonen vises i Identity Safe -menyen på Norton-verktøylinjen, og i vinduet Rediger påloggingsinfo. Du kan bruke den importerte påloggingsinfoen på samme måte som du bruker påloggingsinfo som du oppretter.

Slik importerer du påloggingsinfo:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe, i raden Konfigurere Identity Safe.

3. Konfigurere Identity Safe.

4. I vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført gjør du ett av følgende:

• Merk av for Importer påloggingsinformasjon fra Internet Explorer for å importere all påloggingsinformasjon du har lagret i nettleseren.

• Fjern haken ved Importer påloggingsinformasjon fra Internet Explorer hvis du ikke vil importere all påloggingsinformasjon du har lagret i nettleseren.

5. I vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført klikker du på Ferdig.

Om å konfigurere Identity Safe

Opprette lokale hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26298391_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 29/08/2011