Allerede satt opp?

I dialogboksen Allerede satt opp?? kan du bruke Identity Safe-profilen som du lagret i den eldre versjonen av Norton Business Suite, i den siste versjonen. Hvis du for eksempel oppgraderer Norton Business Suite 3.0 til den nyeste versjonen og du ønsker å bruke din gamle Identity Safe-profil. I dette tilfellet kan du bruke Allerede satt opp? dialogboksen for å importere din gamle profil til den oppgraderte versjonen.

Skriv inn Identity Safe-passordet i boksen Passord for å importere Identity Safe-profilen din. Du kan bruke koblingen Passordhint for å se hintet du oppga mens du installerte Identity Safe. Hvis du ikke ønsker å bruke din gamle profil kan du bruke alternativet Hopp over for å opprette en ny Identity Safe-profil.

Om Identity Safe

Om Norton Identity Safe-kontokonfigurering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v26179662_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 08/05/2012