Sikkerhetsforespørsel

Det kan hende du må starte datamaskinen på nytt for å fjerne sikkerhetsrisikoene. Hvis Norton Business Suite ber deg om å starte datamaskinen på nytt, bør du lagre eventuelle åpne filer og starter datamaskinen på nytt.

Du kan velge om du vil starte datamaskinen på nytt nå eller senere, i vinduet Sikkerhetsforespørsel.

Om å finne virus, spionprogrammer og andre risikoelementer

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25869368_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 31/03/2011