Sikkerhetsforespørsel

Det kan hende at du må starte datamaskinen på nytt når Norton Business Suite har fjernet en fil som du har lastet ned. Hvis Norton Business Suite ber deg om å starte datamaskinen på nytt, bør du lagre eventuelle åpne filer og starter datamaskinen på nytt.

Du kan velge om du vil starte datamaskinen på nytt nå eller senere, i vinduet Sikkerhetsforespørsel.

Om Download Insight

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v25702566_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/11/2009