Norton Insight Network

I vinduet Norton Insight Network kan du se samlet antall filer som har blitt analysert ved hjelp av data fra millioner av brukere i Norton-fellesskapet. Norton 360 Online bruker Insight-oversikt til å ta i bruk informasjon fra Norton fellesskapsovervåkning om spirende trusler. Datamaskinen må være koblet til Internett for at du skal kunne bruke Insight-oversikt.

Du åpner Norton Insight Network -vinduet ved å klikke på alternativet Insight-oversikt, som du finner i Oppsummering -vinduet.

Hvis datamaskinen ikke er koblet til Internett, ber Norton 360 Online deg om å sjekke Internett-tilkoblingen.

Dette vinduet viser antallet trygge, ukjente og utrygge filer.

Det viser også hvor mange kjente, ukjente og utrygge filer det er i forhold til det totale antallet filer som er tilgjengelige i Norton-fellesskapet.

I vinduet Norton Insight Network finner du følgende informasjon:

• Antall filer

Du kan se samlet antall filer som Symantec har analysert i Norton-fellesskapet.

• Status

Viser status for Internett-tilkoblingen.

Hvis datamaskinen ikke er koblet til Internett, viser Norton 360 Online statusen som frakoblet, og ber deg om å sjekke Internett-tilkoblingen. Du kan klikke på oppdateringsikonet for å oppdatere Internett-statusen.

Om Norton fellesskapsovervåkning

Om System Insight

Slå Insight-oversikt av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25466853_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 02/11/2011