Tjeneste

Du må ha en aktiv Norton Business Suite-tjeneste for å sikre datamaskinen mot alle sikkerhetstrusler og risikoer.

Norton Business Suite sjekker produktstatusen på Symantec-serveren. Hvis du har problemer med å kontrollere statusen, kan du se etter om datamaskinen er koblet til Internett. Hvis du fremdeles har problemer, kan du se på innstillingene for brannmuren eller foreldrestyringen, da disse kan blokkere tilkoblingen. Når du har sett over innstillingene, kan du klikke på Prøv på nytt.

Hvis tjenestestatusen er utløpt eller i ferd med å utløpe, må du fornye tjenesten. Hvis du ikke fornyer tjenesten, deaktiveres alle sikkerhetsfunksjonene til produktet.

Om å holde beskyttelsen oppdatert

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422500_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 22/04/2011