File Insight-detaljer

Norton 360 Online gir deg informasjon om interessante filer og filer som du laster ned og installerer på datamaskinen. Omdømmeinformasjonen som Norton 360 Online gir deg, kan hjelpe deg å avgjøre klareringsnivået og sikkerheten til en fil. Norton 360 Online viser detaljer om disse filene i vinduet File Insight.

I vinduet File Insight finner du følgende informasjon:

• Filtype og -navn

• Datoen da filen ble installert

• Datoen da filen sist ble brukt

• Hvor filen kommer fra

• Handlinger som filen utfører på systemet

• Hvor mye ressurser filen bruker på datamaskinen

• Klareringsnivå og bruk av filen i fellesskapet

• Noen av handlingene som filen utfører på systemet

I tillegg kan du avgjøre om filen er en oppstartsfil, og når filen sist var i bruk.

I vinduet File Insight kan du også se hvor på datamaskinen filen ligger. I tillegg kan du kopiere data som er tilgjengelig i vinduet File Insight til utklippstavlen, og lagre dem.

Hvis du klikker på koblingen Les mer i vinduet File Insight, får du mer informasjon på Symantecs webområde, under Norton Product Tutorials.

Om vinduet File Insight

Om Download Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422311_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011