File Insight-detaljer

Norton Business Suite gir deg informasjon om interessante filer og filer som du laster ned og installerer på datamaskinen. Omdømmedetaljene kan hjelpe deg med å avgjøre klareringsnivået og sikkerheten til en fil. Norton Business Suite viser detaljer om disse filene i vinduet File Insight.

I vinduet File Insight finner du følgende informasjon:

• Filtype og -navn

• Datoen da filen ble installert

• Datoen da filen sist ble brukt

• Hvor filen kommer fra

• Handlinger som filen utfører på systemet

• Hvor mye ressurser filen bruker på datamaskinen

• Klareringsnivå og bruk av filen i fellesskapet

• Noen av handlingene som filen utfører på systemet

I tillegg kan du avgjøre om filen er en oppstartsfil, og når filen sist var i bruk.

I vinduet File Insight kan du også se hvor på datamaskinen filen ligger. I tillegg kan du kopiere data fra vinduet File Insight til utklippstavlen, og deretter lagre dem.

Du kan ikke kopiere data til utklippstavlen uten administratorrettigheter.

Om vinduet File Insight

Om Download Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422311_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 15/07/2013