Området er ikke sikkert

Norton 360 Online fant et "hagleangrep" på dette webområdet. Et hagleangrep, kalt "shotgun attack" på engelsk, utnytter et webområde og nettleseren ved å angripe flere sårbarheter på én gang, i et forsøk på å legge inn skadelig kode på datamaskinen. Norton 360 Online har derfor blokkert webområdet for å beskytte deg mot slike trusler.

Symantec anbefaler at du ikke besøker slike områder. Hvis du besøker denne websiden, øker du sjansen for at et skadelig angrep kan lykkes. Området kan legge inn ulike biter av skadelig kode hvis du fortsetter å besøke siden.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422012_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 21/10/2011