Området er ikke sikkert

Norton Business Suite fant et "hagleangrep" på dette nettstedet. Et hagleangrep, kalt "shotgun attack" på engelsk, utnytter et nettsted og nettleseren ved å angripe flere sårbarheter i nettleseren på én gang, i et forsøk på å legge inn skadelig kode på datamaskinen. Norton Business Suite har derfor blokkert nettstedet for å beskytte deg mot slike trusler.

Symantec anbefaler at du ikke besøker dette webområdet. Hvis du besøker dette nettstedet, øker du sjansen for at et skadelig angrep kan lykkes. Området kan legge inn ulike biter av skadelig kode hvis du fortsetter å besøke siden.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422012_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/01/2013