Området er ikke sikkert

Norton 360 Online mener at den gjeldende websiden ikke er trygg. Symantec har funnet og blokkert én eller flere sårbarheter i eller angrep mot nettleseren fra denne websiden. Disse utgjør trusler mot datamaskinen. Symantec har også registrert at denne websiden har risikoer forbundet med netthandel, eller så tilbyr den forfalskninger uten å opplyse om at de er det.

Websiden kan utnytte sårbarheter i nettleseren for å tilføre kode og utføre skadelige handlinger, eller forårsake systemfeil. Det er derfor ikke trygt å oppgi konfidensiell informasjon på denne siden. Du kan bruke alternativet Full rapport i popup-vinduet Norton områdesikkerhet hvis du ønsker mer informasjon risikoer forbundet med netthandel på dette webområdet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker siden.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422009_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/03/2011