Området er ikke sikkert

Norton Business Suite har klassifisert det gjeldende nettstedet som ikke sikkert. Symantec har funnet og blokkert én eller flere sårbarheter i eller angrep mot nettleseren fra dette nettstedet. Disse utgjør trusler mot datamaskinen. Symantec har også registrert at dette nettstedet har risikoer forbundet med netthandel, eller så tilbyr det forfalskninger uten å opplyse om at de er det.

Nettstedet kan utnytte sårbarheter i nettleseren for å tilføre kode og utføre skadelige handlinger, eller forårsake systemfeil. Det er derfor ikke trygt å oppgi konfidensiell informasjon på denne nettsiden. Du kan bruke alternativet Full rapport i popup-vinduet Områdesikkerhet hvis du ønsker mer informasjon om risikoer forbundet med netthandel på dette nettstedet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker denne nettsiden.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422009_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013