Området er ikke sikkert

Norton Business Suite har klassifisert det gjeldende nettstedet som ikke sikkert. Symantec har funnet og blokkert én eller flere sårbarheter i eller angrep mot nettleseren fra dette nettstedet. Disse utgjør trusler mot datamaskinen.

Nettstedet kan utnytte sårbarheter i nettleseren for å tilføre kode og utføre skadelige handlinger, eller forårsake systemfeil.

Symantec anbefaler at du ikke besøker dette webområdet.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v25422005_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/01/2013