Søke i utvalgte stasjoner, mapper eller filer

Iblant kan det hende at du vil gjennomsøke en bestemt fil, flyttbare stasjoner, en av stasjonene på datamaskinen, eller mapper eller filer på datamaskinen. Hvis du for eksempel har en ekstern stasjon og mistenker at det er et virus på den, kan du gjennomsøke bare den stasjonen. Og hvis du har mottatt en komprimert fil i en e-post, og mistenker at filen inneholder et virus, kan du søke gjennom dette elementet.

Gjennomsøke enkeltelementer

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. I vinduet Søk gjør du ett av følgende:

• Når du skal søke på bestemte stasjoner, klikker du på Kjør ved siden av Søk på stasjon, velger stasjonene du vil søke på, og klikker på Søk.

• Når du skal søke i bestemte mapper, klikker du på Kjør ved siden av Folder Scan, velger mappene du vil søke i, og klikker på Søk.

• Når du skal søke i bestemte filer, klikker du på Kjør ved siden av File Scan, velger filene du vil søke i, og klikker på Søk.

Du kan også trykke på Ctrl og merke flere filer.

Du kan bruke følgende alternativer til å stanse et søk midlertidig:

Pause

Stanser et egendefinert søk midlertidig.

Klikk på Fortsett for å fortsette søket.

Stopp

Avslutter søket.

5. I vinduet Resultatoversikt gjør du ett av følgende:

• Hvis ingen elementer krever spesiell oppmerksomhet, klikker du på Fullfør.

• Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom dem i vinduet Trusler funnet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2526250_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016