Handlinger du kan utføre hvis Norton 360 Online ikke kan reparere en fil

En av de vanligste årsakene til at Norton 360 Online ikke kan reparere eller slette en infisert fil automatisk, er at definisjonsoppdateringene du bruker, ikke er helt oppdaterte. Kjør LiveUpdate, og utfør et nytt søk etter det.

Hvis dette ikke fungerer, kan du lese informasjonen i Sikkerhetslogg - avanserte detaljer for å finne ut hva slags filer det er som ikke kan bli reparert. Du kan utføre en av følgende handlinger, avhengig av filtype:

Infiserte filer

Du kan se filtypen til risikoelementet. Denne informasjonen kan hjelpe deg å avgjøre handlingen som kan utføres, ut fra filtype.

Du kan f.eks. vise infiserte filer med følgende filendelser (alle filer kan infiseres):

• .exe

• .doc

• .dot

• .xls

Harddiskens hovedoppstartssektor, oppstartssektor eller systemfiler (for eksempel IO.SYS eller MSDOS.SYS) samt oppstartssektor og systemfiler på disketter

Bytt disse ut ved hjelp av platene du installerte operativsystemet fra.

Om LiveUpdate

Om program- og definisjonsoppdateringer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2520506_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011