Holde abonnementet oppdatert

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Hvis du vil fortsette å motta beskyttelse, må du holde abonnementet aktivt. Hvis abonnementet utløper, får du ikke produktoppdateringer, og produktet slutter å virke.

Hvis du valgte Nortons automatiske fornyelsestjeneste, fornyes abonnementet automatisk før det utløper. Du får beskjed på e-post før du blir belastet.

Hvis du ikke meldte deg inn i Nortons automatiske fornyelsestjeneste, blir du varslet via produktet og på e-post når produktet snart utløper. Forny det før datoen som angis i varselet. Hvis du fornyer tidlig, blir gjenstående dager i det eksisterende abonnementet lagt til den nye abonnementsperioden. Du kan aktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste når du fornyer.

Kontrollere abonnementsstatusen

1. Åpne Norton-produktet.

2. Gjør ett av følgende:

• I hovedvinduet, under Abonnementsstatus, kan du se hvor mange dager som gjenstår før produktet utløper.

• Klikk på Hjelp i hovedvinduet. Klikk så på Abonnementsstatus under KONTOINFORMASJON.

Bekrefte innstillingene for Automatisk fornying

1. Logg på Norton.

2. Under MY NORTON, velger du Innstillinger for automatisk fornying.

3. Kontroller at glidebryteren ved siden av Norton-produktet er satt til og er grønn.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v2507075_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/06/2017