Fjerning av sikkerhetsrisiko

I vinduet Fjerning av sikkerhetsrisiko kan du fjerne en sikkerhetsrisiko fra datamaskinen. Når du klikker på Fjern denne filen, plasserer Norton 360 Online sikkerhetsrisikoen i Sikkerhetsloggisolasjon. Noen programmer kan være avhengige av elementet du har isolert, for å fungere som de skal. I så fall kan du gjenopprette risikoelementet igjen, slik at et program som trenger det, kan fungere igjen.

Dette vinduet viser også informasjon som navn, kategori, nivå, tilstand og handlingen som anbefales for å eliminere risikoen. Du kan se over denne informasjonen før du fjerner risikoelementet.

Håndtere elementer i isolasjon

Om Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24974613_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011