Sikkerhetsvarsel

Når Automatisk programstyring er av eller Avansert overvåkning av hendelser er på, gir Norton 360 Online deg beskjed via en varselsmelding når den oppdager en sikkerhetsrisiko. Du kan velge å tillate eller blokkere sikkerhetsrisikoen. Norton 360 Online angir det foretrukne valget for håndtering av en risiko, som anbefalt.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Hva vil du gjøre? :

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton 360 Online en programregel som alltid tillater tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Norton 360 Online oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Avslutt

Her kan du avslutte denne forekomsten av programmet.

Dette alternativet er kun tilgjengelig for skadelige programmer som tilfører kode i adresseområdet til klarerte programmer og blir en del av dem.

Om brannmurregler

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24974451_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 13/02/2011