Sikkerhetsvarsel

Når Automatisk programstyring er av eller Avansert overvåkning av hendelser er på, gir Norton Business Suite deg beskjed via en varselsmelding når den oppdager en sikkerhetsrisiko. Du kan velge å tillate eller blokkere sikkerhetsrisikoen. Norton Business Suite angir det foretrukne valget for håndtering av en risiko, som anbefalt.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton Business Suite en programregel som alltid tillater tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Norton Business Suite oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Avslutt

Her kan du avslutte denne forekomsten av programmet.

Dette alternativet er kun tilgjengelig for skadelige programmer som tilfører kode i adresseområdet til klarerte programmer og blir en del av dem.

Om brannmurregler

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24974451_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 12/04/2012