Tjeneste

Du må ha en aktiv Norton 360 Online-tjeneste for å sikre datamaskinen mot alle sikkerhetstrusler og risikoer.

Hvis du har fått Norton 360 Online gjennom en tjenesteleverandør, har du aktiv status så lenge sikkerhetstjenesten er aktiv hos tjenesteleverandøren. Hvis sikkerhetstjenesten ikke er aktiv, kan du ikke hente oppdateringer av noe slag fra Symantec, og programvaren vil ikke lenger fungere. Hvis du har problemer med å aktivere tjenesten, må du kontakte tjenesteleverandøren.

Om å holde beskyttelsen oppdatert

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24808774_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 05/04/2011