Tjeneste

Du må ha en aktiv Norton Business Suite-tjeneste for å sikre datamaskinen mot alle sikkerhetstrusler og risikoer.

Hvis du har fått Norton Business Suite gjennom en tjenesteleverandør, har du aktiv status så lenge sikkerhetstjenesten er aktiv hos tjenesteleverandøren. Hvis sikkerhetstjenesten ikke er aktiv, kan du ikke hente oppdateringer av noe slag fra Symantec, og programvaren vil ikke lenger fungere. Hvis du har problemer med å aktivere tjenesten, må du kontakte tjenesteleverandøren.

Om å holde beskyttelsen oppdatert

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24808774_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013