Aktivere eller fornye Norton-abonnementet

Når du har et gyldig Norton-abonnement, kan du være trygg på at sikkerheten alltid er oppdatert. Du må aktivere eller fornye abonnementet før prøveperioden eller abonnementsperioden utløper for å kunne fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og holde datamaskinen beskyttet.

Datamaskinen må være tilkoblet Internett for å fullføre aktiverings- eller fornyingsprosessen.

Du kan aktivere abonnementet på én av følgende måter:

Fornye Norton-beskyttelsen

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I Norton-produktets hovedvindu klikker du på Forny eller Aktiver nå.

3. Hvis du ser vinduet Abonnement, klikker du på Kjøp et abonnement.

4. Gå gjennom kjøpet på siden med Norton-produkter eller på fornyelsessiden. Deretter klikker du på Kjøp nå eller Abonner nå.

5. Logg på med brukerinformasjonen for kontoen hvis du blir bedt om det.

6. Angi betalingsinformasjon og foreta bestillingen. Pass på at du sjekker ordren før du betaler.

7. Hvis kjøpet er vellykket, aktiveres eller fornyes abonnementet automatisk. Eventuelle gjenstående dager i det eksisterende abonnementet blir lagt til den nye abonnementsperioden. Hvis du for eksempel har 30 dager igjen og bestemmer deg for å fornye abonnementet med ett år, får du 395 dagers beskyttelse med produktet.

Aktivere Norton-beskyttelsen med en produktnøkkel

Se Finne Norton-produktnøkkelen for å se hvor du finner produktnøkkelen.
  1. Åpne Norton Enhetssikkerhet.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Aktiver nå i Norton-produktets hovedvindu for å aktivere abonnementet.

• Hvis du vil fornye abonnementet, går du til hovedvinduet for Norton-produktet og klikker på Hjelp. Deretter går du til delen Kontoinformasjon og klikker på Angi produktnøkkel.

3. Angi produktnøkkelen du har mottatt fra Norton.

Hvis du ikke er sikker på hvilket produkt nøkkelen er tilknyttet, følger du fremgangsmåten i Laste ned og installere Norton Enhetssikkerhet.

Hvis produktnøkkelen ikke fungerer, ser du Hvorfor fungerer ikke produktnøkkelen min?

Hvis du bruker en produktnøkkel, blir ikke gjenstående dager i det gjeldende abonnementet lagt til i abonnementet som er tilknyttet den nye nøkkelen.

4. Klikk på Neste.

Vanlige aktiveringsfeil

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/11/2021