File Insight

I vinduet File Insight kan du se informasjon om filen du lastet ned. Denne informasjonen inkluderer generelle detaljer, informasjon om opprinnelse, ressursbruk samt hvilke handlinger filen har utført på systemet.

Vinduet File Insight har følgende kategorier i venstre rute:

Detaljer

Viser informasjon som klareringsnivå, fellesskapsbruk, tidspunktet da filen ble sluppet og hvor stabil filen er.

Stabilitetsrangeringene kan variere etter operativsystemet.

Du kan se hvor lenge filen har vært på datamaskinen, og når den ble sist brukt. Du kan også se om filen er en oppstartsfil.

Symantec analyserer bestemte opplysninger om en fil, f.eks. den digitale signaturen og hash-verdien, for å avgjøre klareringsnivået til filen. Symantec merker klarerte filer som Norton-klarerte. Du kan bruke alternativet Kontroller klarering nå til å se det gjeldende klareringsnivået til en fil. Du kan også klarere filer manuelt. Det kan f.eks. hende at klareringsnivået til en fil ikke er kjent, eller at den ikke er klarert, men du vet at filen hører til et velkjent program. I slike tilfeller kan du klarere filen manuelt ved hjelp av alternativet Klarer nå.

Du kan også vise hvor mye andre brukere i fellesskapet har benyttet seg av filen, for slik å avgjøre om den er genuin. Symantec bruker strenge, statistiske metoder til å avgjøre om en fil er trygg og kan klassifiseres som god.

Opprinnelse

Viser informasjon om opphavet til filen.

Du kan bruke koblingen Mer informasjon nedenfor Opprinnelse til å åpne Norton Safe Web-siden. Her kan du se sikkerhetsnivået til webområdet som filen ble lastet ned fra. Du kan også se webområdeadressen filen ble lastet ned fra.

Aktivitet

Gir opplysninger om den mistenkelige aktiviteten til en fil.

Alternativet Filhandling i rullegardinlisten Vis er tilgjengelig for utrygge filer. Filhandlinger viser banen til den infiserte filen på datamaskinen samt hva Norton 360 Online har gjort med filen.

Følgende alternativer er tilgjengelige i vinduet File Insight :

Finn

Med denne funksjonen kan du hente filen fra der den er lagret på datamaskinen.

Mer informasjon

Denne koblingen tar deg til den elektroniske veiledningssiden, der du kan finne mer informasjon.

Du finner dette alternativet nederst i vinduet.

Kopier til utklippstavle

Gir deg mulighet til å kopiere dataene fra vinduet File Insight til utklippstavlen.

Når du har kopiert dataene til utklippstavlen, kan du åpne et dokument, lime inn dataene og lagre dokumentet.

Om Download Insight

Slå Informasjon om nedlasting av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24777461_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2011