Slå alternativer for Stillemodus (automatisk) av og på

Du kan slå alternativer for stillemodus, som Platebrenning med IMAPI 2.0 og brukespesifiserte programmer i vinduet Innstillinger. Alternativet Platebrenning med IMAPI 2.0 er som standard aktivert. Hvis du utfører en oppgave for IMAPI 2.0 Disk Burn som du har slått på, registrerer Norton-produktet oppgaven og aktiverer stillemodus automatisk. Det skjer for eksempel hvis du har slått på Platebrenning med IMAPI 2.0 og deretter begynner å brenne en disk. Norton-produktet registrerer da at platebrenningen er i gang, og slår på automatisk stillemodus.

Norton-produktet slår på automatisk stillemodus med én gang du begynner å brenne en CD eller DVD. Når automatisk stillemodus er slått på, slås den ikke av før TV-opptaket eller platebrenningen er fullført. Du kan ikke slå av automatisk stillemodus midt i en økt ved å bruke alternativene i vinduet Innstillinger.

Slå Platebrenning med IMAPI 2.0 av eller på:

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrative innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Innstillinger for stillemodus, i raden Platebrenning med IMAPI 2.0, flytter du På/av -bryteren til eller Av.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24647744_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/03/2018