Stillemodus (automatisk)

Norton-produktet slår på stillemodus automatisk når du utfører oppgaver som krever mye systemressurser. Når automatisk stillemodus er slått på, stanser Norton-produktet alle bakgrunnsaktiviteter, slik at oppgaven kan bruke mest mulig ressurser og yte bedre.

Du kan velge at Norton-produktet skal aktivere stillemodus automatisk når du utfører følgende oppgaver:

• Platebrenning med IMAPI 2.0

• Egendefinerte programmer

Tabellen under forklarer de ulike alternativene:

Platebrenning med IMAPI 2.0

Når du bruker en app for å brenne en CD eller en DVD, aktiviserer Norton-produktet stillemodus automatisk, hvis valget IMAPI 2.0 Disk Burn er skrudd på. Alternativet Platebrenning med IMAPI 2.0 er som standard aktivert. Når stillemodus er aktivert, stanser Norton-produktet alle bakgrunnsaktiviteter, slik at diskbrenningen kan yte bedre. Norton-produktet viser imidlertid fortsatt varsler og meldinger mens du brenner disker.

Norton-produktet støtter at følgende apper for diskbrenning kan slå på automatisk stillemodus:

• IMAPI 2.0

• J. River MEDIA CENTER (versjon 13.0.125 og nyere)

Norton-produktet slår på automatisk stillemodus med én gang du begynner å brenne en CD eller DVD via en app. Norton-produktet deaktiverer stillemodus når diskbrenningen er fullført. Du kan ikke slå av stillemodus under platebrenningen ved å slå av alternativet Platebrenning med IMAPI 2.0 i vinduet Innstillinger.

Egendefinerte programmer

Norton-produktet slår på automatisk stillemodus med én gang du starter å brenne en disk. I Programmer i automatisk stillemodus kan du i tillegg legge til programmer du vil at Norton-produktet skal slå på stillemodus for Stillemodusprogrammer. Når Norton-produktet oppdager en kjørende forekomst av et av et program du har lagt til i listen, slås automatisk stillemodus på. Når automatisk stillemodus er slått på, avbryter Norton-produktet avbryter bakgrunnsaktivitetene, men varsler og beskjeder holdes ikke tilbake.

Du kan også legge til eller fjerne et kjørende program i listen Programmer i automatisk stillemodus.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24647741_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017