Vinduet Trusler oppdaget

Norton viser vinduet Trusler oppdaget når det oppdager trusler. På slutten av søket viser vinduet Trusler oppdaget ulike måter du kan eliminere elementer som ikke ble eliminert automatisk under søket.

Vinduet Trusler oppdaget gir deg ulik informasjon, som hvor alvorlig risikoen er samt navn og status for den. Den oppgir også ulike handlinger som kan utføres for å eliminere elementet. I vinduet Trusler oppdaget får du elimineringsalternativer som Reparer, Manuell løsning, Utelat, Få hjelp og Søk på nytt.

Alternativene i vinduet Trusler oppdaget varierer ut fra hva slags filer som viste seg å være infiserte under et Norton-søk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24647420_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017