Om vinduet Trusler oppdaget

Norton Business Suite viser vinduet Trusler oppdaget når det oppdager trusler. På slutten av søket viser vinduet Trusler oppdaget ulike måter du kan eliminere elementer som ikke ble eliminert automatisk under søket.

Vinduet Trusler oppdaget gir deg ulik informasjon, som hvor alvorlig risikoen er samt navn og status for den. Den oppgir også ulike handlinger som kan utføres for å eliminere elementet. I vinduet Trusler oppdaget får du elimineringsalternativer som Reparer, Manuell løsning, Utelat, Få hjelp og Søk på nytt.

Du får også alternativet Ignorer første gang elementer som utgjør en liten risiko, oppdages.

Alternativet Ignorer er tilgjengelig én gang, med mindre du endrer standardinnstillingene for alternativet Lav risiko under Datamaskinsøk.

Alternativene i vinduet Trusler oppdaget varierer ut fra hva slags filer som viste seg å være infiserte under et Norton Business Suite-søk.

Om Datamaskinsøk

Søke i utvalgte stasjoner, mapper eller filer

Handlinger du kan utføre hvis Norton Business Suite ikke kan reparere en fil

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Om Norton Power Eraser

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24647420_N360_Business_CC_2014_no_no