Om vinduet Resultatoversikt

Norton 360 Online viser vinduet Resultatoversikt når du kjører et manuelt søk. Etter et søk vises en oppsummering av søkeresultatet, i vinduet Resultatoversikt.

Hvis det siste søket som ble utført, var et hurtigsøk, viser dette vinduet resultatene av en rask gjennomsøking av områdene på datamaskinen. Virus, spionprogrammer og andre risikoer bruker ofte disse områdene.

Hvis det siste søket som ble utført, var et fullstendig systemsøk, viser dette vinduet resultatene av en omfattende gjennomsøking av datamaskinen.

I vinduet Resultatoversikt finner du følgende informasjon:

• Totalt antall gjennomsøkte elementer

• Totalt antall sikkerhetsrisikoer oppdaget

• Totalt antall løste sikkerhetsrisikoer

• Totalt antall elementer som krever granskning

Om Datamaskinsøk

Kjøre et hurtigsøk

Kjøre et fullstendig systemsøk

Om vinduet Trusler oppdaget

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24647380_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/09/2011