Bekrefte passord for Identity Safe

Hvis du endrer standardinnstillingene eller utfører enkelte aktiviteter, kan du måtte oppgi Identity Safe-passordet før du fortsetter. I så fall ber Norton 360 Online deg om å oppgi passordet til den Identity Safe-hvelvet du er logget på.

Bruk tekstfeltet Oppgi passord i vinduet Bekreft passordet for Identity Safe til å angi Identity Safe-passordet til det gjeldende hvelvet. Hvis du klikker på Vis passordhint, får du opp hintet du lagret for passordet.

Her er noen av situasjonene der du må oppgi Identity Safe-passordet:

• Før en pålogging fylles ut.

• Når du vil låse opp et identitetskort som er passordbeskyttet.

• Når datamaskinen er inaktiv så lenge som du har oppgitt.

• Når du vil vise eller endre passordet i vinduet Rediger påloggingsinfo.

• Når du endrer sikkerhetsnivået til Identity Safe-passordet fra et høyere nivå til et lavere nivå i vinduet Passordsikkerhet.

Om Passordsikkerhet

Redigere påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24646902_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/03/2011