Bekrefte passord for Identity Safe

Hvis du endrer standardinnstillingene eller utfører enkelte aktiviteter, kan du måtte oppgi Identity Safe-passordet før du fortsetter. I så fall ber Norton Business Suite deg om å oppgi passordet til den Identity Safe-hvelvet du er logget på.

Oppgi passordet til gjeldende hvelv i vinduet Bekreft passordet for Identity Safe til å bekrefte Identity Safe-passordet. Hvis du klikker på Vis passordhint, får du opp hintet du lagret for passordet.

Her er noen av situasjonene der du må oppgi Identity Safe-passordet:

• Før en pålogging fylles ut.

• Når du vil låse opp et identitetskort som er passordbeskyttet.

• Når Identity Safe er inaktiv så lenge som du har oppgitt.

• Når du vil vise eller endre passordet i vinduet Rediger påloggingsinfo.

• Når du endrer sikkerhetsnivået til Identity Safe-passordet fra et høyere sikkerhetsnivå til et lavere sikkerhetsnivå i vinduet Passordsikkerhet.

• Når du eksporterer Identity Safe-data.

Om sikkerhetsinnstillinger for Norton Identity Safe

Håndtere påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24646902_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013