Norton Autofix

Når du klikker på alternativet Få støtte i rullegardinmenyen Støtte, utfører Norton Autofix et hurtigsøk på datamaskinen ved å bruke Autofix-teknologien. Autofix-søket eliminerer problemer automatisk, uten at du trenger å gjøre noe.

Dersom Autofix oppdager et problem, følger du instruksjonene på skjermen for å løse det. Dersom du ikke blir kvitt problemet, kan du bruke alternativet Gå til webområdet for brukerstøtte for å gå til Nortons nettsted for brukerstøtte og få ytterligere hjelp og kontaktdetaljer.

Om Norton Autofix

Løse et problem med Norton Autofix

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24646889_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 07/01/2013