Norton 360 Online: Rapporter som trygt nettsted

Beskyttelsen mot nettfisking kan unntaksvis rapportere en vurdering av en webside som mistenkelig eller bedragersk, selv om du mener den er trygg. I slike tilfeller kan du rapportere siden til Symantec for nærmere gjennomgang.

Kontroller at websideadressen som vises, stemmer overens med siden du ønsker å rapportere i dialogboksen Rapporter som trygt webområde. Send inn rapporten hvis adressen er korrekt.

Websiden må være åpen i nettleserens vindu for at den skal bli rapportert til Symantec.

Rapportere feilevaluering av et webområde

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Om beskyttelse mot nettfisking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24646887_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 21/10/2011