Norton Business Suite: Rapporter som trygt nettsted

Beskyttelse mot nettfisking kan i sjeldne tilfeller rapportere at en nettside er mistenkelig eller bedragersk, selv om du mener den er trygg. I slike tilfeller kan du rapportere siden til Symantec for nærmere gjennomgang.

Kontroller at nettsideadressen som vises, stemmer overens med siden du ønsker å rapportere, i dialogboksen Rapporter som trygt nettsted. Send inn rapporten hvis adressen er korrekt.

Nettsiden må være åpen i nettleservinduet for at den skal kunne rapporteres til Symantec.

Rapportere feilevaluering av et nettsted

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Om beskyttelse mot nettfisking

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24646887_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013