Norton Business Suite: Rapporter som trygt nettsted

Beskyttelse mot nettfisking kan i sjeldne tilfeller rapportere at en nettside er mistenkelig eller bedragersk, selv om du mener den er trygg. I slike tilfeller kan du rapportere siden til Symantec for nærmere gjennomgang.

Kontroller at nettsideadressen som vises, stemmer overens med siden du ønsker å rapportere, i dialogboksen Rapporter som trygt nettsted. Send inn rapporten hvis adressen er korrekt.

Nettsiden må være åpen i nettleservinduet for at den skal kunne rapporteres til Symantec.

Rapportere feilevaluering av et nettsted

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Om beskyttelse mot nettfisking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v24646887_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013