Brannmurregler: avanserte

Du kan bruke fanen Avansert til å gjøre følgende:

• Holder oversikt over antall nettverkshendelser som stemmer overens med en brannmurtrafikkregel.

• Bruker en regel på nettverkshendelser som bruker Teredo-protokollen.

I dette vinduet kan du merke av for Lag en sikkerhetsloggoppføring. Dette alternativet oppretter en loggoppføring når en kommunikasjonshendelse som stemmer overens med brannmurregelen, inntreffer. Du kan også merke av for Bruk denne regelen for å bruke regelen på all IPv6 NAT-traverseringstrafikk.

Hvis du har valgt alternativet Overvåk i vinduet Handling, merkes Lag en sikkerhetsloggoppføring automatisk av. Fordi dette er standardinnstillingen, kan du ikke deaktivere dette alternativet ved å fjerne avmerkingen for det. Du kan se hendelsesloggen under kategorien Brannmur - Aktivitet i Sikkerhetslogg -vinduet.

Alternativet Bruk denne regelen velges automatisk når PCen bruker Teredo-protokollen for nettverkskommunikasjon.

Bruke veiviseren Legg til regel

Om brannmurregler

Legge til trafikkregler og programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23967840_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/07/2013