Produktkonfigurering

Norton Business Suite krever at du konfigurerer Symantec sikkerhetsdriver før du kan åpne Nettverkssikkerhetskartet. Når du åpner Nettverkssikkerhetskartet for første gang, kan du installere Symantec sikkerhetsdriver med Norton Business Suite. Når du har konfigurert Symantec sikkerhetsdriver, kan du bruke Nettverkssikkerhetskartet og alle funksjoner der.

Installeringen av Symantec sikkerhetsdriver kommer til å avbryte nettverkstilkoblingen midlertidig.

Iblant kan installeringen av Symantec sikkerhetsdriver støte på en systemfeil som avbryter installeringsprosessen. Du bør starte datamaskinen på nytt og bruke alternativet Nettverksikkerhetskart igjen for å installere komponenten.

Panelet Produktkonfigurering vises ikke i Windows 8.

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23954053_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/06/2013