Produktkonfigurering

Norton 360 Online krever at du konfigurerer Symantec sikkerhetsdriver før du kan åpne Nettverkssikkerhetskartet. Når du åpner Nettverkssikkerhetskartet for første gang, kan du installere Symantec sikkerhetsdriver. Når du har konfigurert Symantec sikkerhetsdriver, kan du bruke Nettverkssikkerhetskartet og alle funksjoner der.

Installeringen av Symantec sikkerhetsdriver kommer til å avbryte nettverkstilkoblingen midlertidig.

Installeringsprosessen kan ikke fortsette når nettverkskontrollpanelet er åpent. Lukk nettverkskontrollpanelet og klikk på Fortsett i vinduet Produktkonfigurering for å fortsette installeringen.

Hvis det samme vinduet vises selv etter at du har lukket nettverkskontrollpanelet, kan du starte datamaskinen på nytt og prøve å installere driveren igjen.

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23954050_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/02/2011