Produktkonfigurering

Norton 360 Online krever at du konfigurerer Symantec sikkerhetsdriver før du kan åpne Nettverkssikkerhetskartet. Når du åpner Nettverkssikkerhetskartet for første gang, kan du installere Symantec sikkerhetsdriver. Når du har konfigurert Symantec sikkerhetsdriver, kan du bruke Nettverkssikkerhetskartet og alle funksjoner der.

Installeringen av Symantec sikkerhetsdriver kommer til å avbryte nettverkstilkoblingen midlertidig.

Du kan ikke installere Symantec sikkerhetsdriver mens du kjører LiveUpdate. Du kan enten la Norton LiveUpdate fullføre, eller lukke Norton LiveUpdate før du installerer Symantec sikkerhetsdriver.

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23954044_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/02/2011