Produktkonfigurering

Norton Business Suite krever at du konfigurerer Symantec sikkerhetsdriver før du kan åpne Nettverkssikkerhetskartet. Når du åpner Nettverkssikkerhetskartet for første gang, kan du installere Symantec sikkerhetsdriver med Norton Business Suite. Når du har konfigurert Symantec sikkerhetsdriver, kan du bruke Nettverkssikkerhetskartet og alle funksjoner der.

Installeringen av Symantec sikkerhetsdriver kommer til å avbryte nettverkstilkoblingen midlertidig.

Du kan ikke installere Symantec sikkerhetsdriver mens du kjører LiveUpdate. Du kan enten la Norton LiveUpdate fullføre, eller lukke Norton LiveUpdate før du installerer Symantec sikkerhetsdriver.

Panelet Produktkonfigurering vises ikke i Windows 8.

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23954044_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/06/2013