Produktkonfigurering

Norton Business Suite krever at du konfigurerer Symantec sikkerhetsdriver før du kan åpne Nettverkssikkerhetskartet. Når du åpner Nettverkssikkerhetskartet for første gang, kan du installere Symantec sikkerhetsdriver med Norton Business Suite. Når du har konfigurert Symantec sikkerhetsdriver, kan du bruke Nettverkssikkerhetskartet og alle funksjoner der. Panelet Produktkonfigurering vises ikke i Windows 8.

Installeringen av Symantec sikkerhetsdriver kommer til å avbryte nettverkstilkoblingen midlertidig.

Norton Business Suite oppretter en detaljert rapport hvis Symantec sikkerhetsdriver støter på en feil. Du kan bruke alternativet Send til å sende en detaljert rapport til Symantec for videre analyse. Du kan også klikke på Avbryt hvis du ikke vil sende rapporten til Symantec.

Den detaljerte rapporten som Norton Business Suite oppretter, er fullstendig konfidensiell og anonym, og inneholder ikke noen personlig informasjon.

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23954039_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/06/2013