Produktkonfigurering

Norton 360 Online krever at du konfigurerer Symantec sikkerhetsdriver før du kan åpne Nettverkssikkerhetskartet. Når du åpner Nettverkssikkerhetskartet for første gang, kan du installere Symantec sikkerhetsdriver. Når du har konfigurert Symantec sikkerhetsdriver, kan du bruke Nettverkssikkerhetskartet og alle funksjoner der.

Installeringen av Symantec sikkerhetsdriver kommer til å avbryte nettverkstilkoblingen midlertidig.

Vinduet Produktkonfigurering hjelper deg med konfigureringen av Symantec sikkerhetsdriver. Du starter driverinstalleringen ved å klikke på Fortsett. Etter at installasjonen er ferdig, varsler vinduet Produktkonfigurering om at Symantec sikkerhetsdriver er installert. Du kan bruke Lukk til å lukke vinduet Produktkonfigurering og åpne nettverkssikkerhetskartet.

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v23953982_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/02/2011